Mooi haardhout

Vanuit de dagbesteding van Stichting ORO is een groep mensen met een verstandelijke beperking aktief in het vergaren, zagen en kloven van hout. Dit hout wordt gezaagd en gekloofd aangeboden als brandhout. Wij verkopen dit hout ook aan particulieren.

Wij hebben altijd een mix van verschillende soorten loofhout. Geen naaldhout dus. Amerikaanse eik, berk, els, plataan, beuk De samenstelling van de mix kan variëren.

Het hout kost vanaf 1 januari 2020 70 euro per m3, daarnaast rekenen wij een bijdrage in de transportkosten. Wij leveren per 2 m3

Het hout brengen wij op de plek van bestemming en stapelen het, daar waar de klant het wil, netjes op. Na het werk willen onze mannen graag een kopje koffie of een glaasje fris met de klant drinken. Bij voorkeur komen wij 's middags rond 13.30.

binnen de regio Deurne, Helmond, Eindhoven, Uden, Boxmeer, Venlo, Roermond, Weert, Valkenswaard.

Alleen  in de directe omgeving van Vlierden/Deurne/Helenaveen kunnen wij eventueel ook 1 m3 bezorgen.

 

Heeft u vragen of wilt u bestellen dan kunt u kunt u het beste via het contactformulier reageren, wij nemen dan telefonisch contact met u op om uw vragen te beantwoorden of om een afleveringsdatum/tijd af te spreken. 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!